Wat is MTAEO?

MTAEO helpt recruiters aan meer kandidaten

klik hier

Van 46 naar 147

Meer kandidaten met meer keywords.
Voorbij uw eigen fantasie

Keywords

Van 14 naar 41

Zoeken op keyword in bedrijfsprofielen met bedrijfs- grootte en u vindt meer

Bedrijfsnamen

Van 28 naar 230

Zoeken op industrie en bedrijfsgrootte en vindt meer

Bedrijfsnamen

Kennisgebieden

Andere keywords voor nieuwe kennisgebieden.
Voorbij uw eigen kennis

Kennisgebieden

Hoezo levert het weinig op?

MTAEO is voor recruiters die actief kandidaten banaderen.
In onderstaande voorbeelden zullen we cijfers geven die laten zien dat zoeken met MTAEO meer kaniddaten oplevert.

Van 46 naar 147

    We zoeken een accountmanager voor de verpakkingsindustrie. Daarom voeren we op LinkedIn bij keywords op "verpakking" in en bij huidige titel accountmanager. Resultaat is 43 kandidaten. Kan iets afwijken omdat LinkedIn elke minut nieuwe leden krijgt.
Met MTAEO krijgt u 147 kandidaten. We zoek naar meer keywords. In de video ziet u hoe eenvouding het is om meer woorden te vinden die beginnen met "verpak". Met een druk op de knop vindt u met MTAEO maximaal 40 andere woorden. Die Keywords staan klaar in een zoekopdracht in MTAEO. Voeg bij titel accountmanager toe en u vindt 147 kandidnaten.
Dat is ruim 3 keer meer door zoeken op meer keywords.

Van 14 naar 41

    We zoeken een "accountmanager" die een Embedded software kan verkopen. Daarom voeren we op LinkedIn bij huidige titel accountmanager in en bij keywords Embedded. Resultaat is 14 kandidaten. Kan iets afwijken omdat LinkedIn elke minut nieuwe leden krijgt.
Met MTAEO krijgt u 41 kandidaten. Binnen MTAEO kunt u een zoekopdracht aanmaken waarbij u alle bedrijven selecteert die één keyword in hun bedrijfsprofiel hebben. U krijgt dan een lijst met bedrijfsnamen bij company. Maar u neemt daarvan alleen de bedrijven met meer dan 200 medewerkers. Voeg bij titel accountmanager toe en u vindt 41 kandidnaten.
Dat is bijna 3 keer meer door zoeken op één keyword van bedrijfsprofielen.

Van 28 naar 230

    We zoeken een "hr+manager" die bij een verzekeringsmaataschappij werkt of heeft gewerkt. Daarom voeren we op LinkedIn bij huidige titel hr+manager in en selecteren bij industrie Insurance. Resultaat 28 kandidaten. Kan iets afwijken omdat LinkedIn elke minut nieuwe leden krijgt.
Met MTAEO krijgt u 230 kandidaten. Binnen MTAEO kunt u een zoekopdracht aanmaken waarbij u alle bedrijven uit één industrie kunt selecteren. U krijgt dan een lijst met bedrijfsnamen bij company. Maar u neemt daarvan alleen de bedrijven met meer dan 200 medewerkers. Voeg bij titel hr+manager toe en u vindt 230 kandidnaten.
Dat is ruim 8 keer meer door zoeken op bedrijfsnamen bij een industrie.

Van weinig naar meer en specifiek

    Wat doet u als u kandidaten zoekt in een onbekend vakgebied? Uw eigen fantasie inzetten en de woorden gebruiken die genoemd staan in de advertentie? Nu is de variatie in alle profielen groter dan u en uw klant kunnen opschrijven.
Daarom kunt u met MTAEO surgesties krijgen voor kennisgebieden die u niet kent. En snel. U heeft geen tijd om uren te besteden aan het vinden van relevante zoekwoorden.
Met MTAEO vindt u ze in seconden.

Vier andere voordelen van deze tool:

    Met een klik kunt u engelse vertalingen van zoekwoorden of functienamen toevoegen.
    U vindt kandidaten die andere bureaus niet hebben gevonden. Daardoor worden ze veel minder vaak benaderd. Ze hebben daardoor niet meerdere sollicitaties lopen.
    Door alleen bij bedrijven te zoeken van een zekere omvang zit de reden voor overstap van de kandidaat in uw zoekopdracht. Reden voor overstap van bijv. klein naar groter bedrijf zit in de search!
    Door te zoeken naar bedrijven met een bepaald kenmerk("below the line" in bedrijfsprofiel) en daar de medewerkers te benaderen vindt u meer passende kandidaten ondanks dat ze de tekst "below the line" niet in hun profiel hebben.

Introductie aanbod voor 3 maanden voor € 320,= excl BTW per persoon.
klik hier

MTAEO voor recruiters

Demo op kantoor!
Graag geeft ik meer uitleg op kantoor over wat MTAEO precies is, hoe het werkt, hoeveel het kost. Bekijk hier de demo video. Simpele voorbeelden hoe je 4 tot 5 keer meer kandidaten kan vinden.Bel mij op 06 54 211 656.

Our Team

in het klein?
MTAEO is bedacht door Michael Geradts vanuit het idee dat searchen te veel tijd kost en dat bepaalde handelingen steeds weer terug kwamen. De oplossing voor beide punten zit in MTAEO. Na 5 jaar ontwikkelen en steeds weer ver- beteren ligt hier een product waar hij trots op is en zelf als gebruiker veel plezier aan beleeft.