New

MTAEO: voor recruiters die actief kandidaten benaderen.

MTAEO Preselect

Begrijpen wat de klant zoekt is de sleutel tot het succesvol invullen van een vacature. Met MTAEO Preselect krijg je beter inzicht door te kijken naar de mensen die nu bij je klant werken in de gezochte functie. Welke eigenschappen hebben die mensen gezamelijjk? Met MTAEO Preselect krijg je een overzicht van deze kenmerken. Daarmee kan je passende kandidaten vinden die ook die kernmerken en functietitel hebben. En natuurlijk niet bij je klant werken.
Recruitment was nog nooit zo eenvoudig door het invullen van een bedrijfsnaam en functietitel en te drukken op Verder.

MTAEO Preselect is nog niet klaar, maar de resultaten van de beta versie zijn bemoedigend. het zal er ongeveer zo uit zien.

Bedrijfnaam: Functienaam: Postcode:

MTAEO voor recruiters

Demo op kantoor!
Graag geeft ik meer uitleg op kantoor over wat MTAEO precies is, hoe het werkt, hoeveel het kost. Bekijk hier de demo video. Simpele voorbeelden hoe je 4 tot 5 keer meer kandidaten kan vinden.Bel mij op 06 54 211 656.

Our Team

in het klein?
MTAEO is bedacht door Michael Geradts vanuit het idee dat searchen te veel tijd kost en dat bepaalde handelingen steeds weer terug kwamen. De oplossing voor beide punten zit in MTAEO. Na 5 jaar ontwikkelen en steeds weer ver- beteren ligt hier een product waar hij trots op is en zelf als gebruiker veel plezier aan beleeft.