Prijsstelling: Licentie

MTAEO helpt recruiters aan betere zoekopdrachten
klik hier

Search uitbesteden

Passende kandidaten in je mailbox waarvan 60% aan de harde eisen voldoet.
klik hier

Gehele kandidaten-deel uitbesteden

Tegen een % alleen nog de gesprekken inplannen.
klik hier

Sneller vinden

In een kwart van de tijd

Het gehele kandidaten-deel uitbesteden

MTAEO is voor recruiters die actief kandidaten benaderen.
Een andere vorm waarbij de risico's anders verdeeld zijn is op basis van No Cure No Pay. Daarbij hanteren we een tarief tussen de 20% en 30% van de factuur die u naar uw opdrachtgever stuurt. Als er succes is dan delen we daarin ongeacht wie de kandidaat heeft aangedragen. Hiermee vermeiden we onderlinge concurrentie. Niemand weet vooraf wie de beste kandidaat vindt. De eindeklant een keuze bieden is belangrijker.
Het percentage is afhankelijk van de inschatting van de succeskansen. Een goede indicatie is het aantal niet ingevulde opdrachten in 2011. Hoe lager het percentage hoe lager het percentage dat ik u zal voorstellen voor onze samenwerking. Deze vorm werkt doorgaans alleen onder voorwaarde van exclusiviteit van opdracht vacatures boven een jaar salaris van 60.000 euro bruto per jaar en als er 3 weken tijd is om kandidaten voor te stellen bij de klant. Afhankelijk van de doelgroep kan het sneller.
We hanteren een aanbetaling per vacature van 280,= euro exclusief BTW.

Email michael@itonia.nl de vacature.

Dit scheelt u tijd zonder aan kwaliteit in te leveren. U hoeft alleen maar de gesprekken met kandidaten te voeren.

MTAEO voor recruiters

Demo op kantoor!
Graag geeft ik meer uitleg op kantoor over wat MTAEO precies is, hoe het werkt, hoeveel het kost. Bekijk hier de demo video. Simpele voorbeelden hoe je 4 tot 5 keer meer kandidaten kan vinden.Bel mij op 06 54 211 656.

Our Team

in het klein?
MTAEO is bedacht door Michael Geradts vanuit het idee dat searchen te veel tijd kost en dat bepaalde handelingen steeds weer terug kwamen. De oplossing voor beide punten zit in MTAEO. Na 5 jaar ontwikkelen en steeds weer ver- beteren ligt hier een product waar hij trots op is en zelf als gebruiker veel plezier aan beleeft.