Wat vinden gebruikers

MTAEO: voor recruiters die actief kandidaten benaderen.
Wat vinden gebruikers?

"“We have hired Michael because we were searching for a more fast and efficient search method. We found that in 'BooleanSearch'. A very easy method to extract only the most important candidates and potential clients.

It saves as a lot of search time and gives us the opportunity to spend more time in approaching candidates and potential clients. I can strongly advise this method, also for global use.” March 15, 2012

Top qualities: Expert, High Integrity, Creative

Stefan van der Mark | RYP B.V. "


“Michael heeft mij kennis laten maken met BooleanSearch en in zeer korte tijd heb ik de methodiek ervan mijzelf eigen gemaakt en gebruik ik het vrijwel dagelijks in mijn zoektocht naar de beste kandidaat voor mijn opdrachten. Mijn ervaring met dit programma is zeer positief! Het is absoluut waar dat je met deze methode veel gerichter en bovendien veel méér passende kandidaten kan vinden dan met de gebruikelijke zoekopdrachten. Ook zijn verreweg de meeste reacties van de benaderde kandidaten positief over hetgeen je inhoudelijk aanbiedt, los van het feit of ze openstaan voor een nieuwe uitdaging of niet. Een search vanuit Booleansearch levert dus kandidaten op met veel raakvlakken en daardoor beter/makkelijker over te halen.

Werken met Booleansearch levert mij enorm veel tijdwinst en efficiency op en de mogelijkheden ervan worden voortdurend uitgebreid en aangepast op eventuele veranderingen in de zoekmachines. Daarnaast merk ik dat, tijdens het verwerken/verwoorden van juist de “onzichtbare selectiecriteria”, ik veel bewuster bezig ben met vragen als wat, wie, waarom, waar etc. Deze bewustwording zorgt voor verdieping in mijn werk en daarmee ook in de professionaliteit naar zowel opdrachtgevers als kandidaten.

Ik zal Booleansearch dan ook aan iedereen, die zich bezighoudt met het werven van kandidaten, zeker aanraden! Wel met de kanttekening, dat de gebruiker zich voldoende tijd kan permitteren om zich vast te bijten in de materie. Het gaat absoluut meer positief resultaat opleveren, maar de zoekmethodiek is er één op hoog niveau en vereist een creatieve, “vrije” geest.
Ruimte in je hoofd en ‘Out-of-the-box’ denken dus!” March 11, 2012

Esmaralda Engelsman - de Kruyf, Recruitment Consultant, A Priori Consulting BV

MTAEO voor recruiters

Demo op kantoor!
Graag geeft ik meer uitleg op kantoor over wat MTAEO precies is, hoe het werkt, hoeveel het kost. Bekijk hier de demo video. Simpele voorbeelden hoe je 4 tot 5 keer meer kandidaten kan vinden.Bel mij op 06 54 211 656.

Our Team

in het klein?
MTAEO is bedacht door Michael Geradts vanuit het idee dat searchen te veel tijd kost en dat bepaalde handelingen steeds weer terug kwamen. De oplossing voor beide punten zit in MTAEO. Na 5 jaar ontwikkelen en steeds weer ver- beteren ligt hier een product waar hij trots op is en zelf als gebruiker veel plezier aan beleeft.